It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

AHL: Så här har det gått för Lawrence Pilut

Landslagsspel och SM-guld med HV71 har han på kontot. Den 15 maj i år signade han ett två-årskontrakt med NHL-laget Buffalo. Nu är Lawrence Pilut och spelar för deras AHL-lag Rochester Americans där det gått rätt bra om man säger så.
 
Tretton poäng (2+11) på 8 spelade matcher av dom tio som vart så här långt. Ganska imponerande siffror och vad jag läst av dom matcher han spelat så har det blivit mycket spel i powerplay tillsammans med svenske forwarden Victor Olofsson. 
 
Olofsson är den som dessutom leder den interna poängligan där Lawrence ligger på en tredjeplats. I den totala poängligan är det tre Rochester-spelare där Olofsson (15 poäng) toppar före lagkamraten och backen Zach Redmond - där ligger Pilut på en fjärdeplats. 
 
Rochester leder dessutom sin division där man är två poäng före Cleveland Monsters (Columbus) och sex poäng före Toronto Marlies (Maple Leafs)
 
Otroligt kul att den TAIF-fostrade backen får ett sånt stort förtroende och hade vart otroligt häftigt om han kunde få chansen i NHL den här säsongen. 
 
Följ hans resa i AHL-laget på Rochester Americans hemsida