It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J18: Tung förlust i Borås

 
Efter segern senast borta mot Vita Hästen väntade ett annat tufft motstånd för J18 denna torsdag kväll.
 
Borås stod på programmet - som också hade inlett lite svajigt och förlorade senast hemma mot Oskarshamn. Ett revanschsuget hemmalag som väntade dom grönvita. 
 
Det var en händelserik första period där Borås startade målkavalkaden efter bara 27 sekunder. J18 svarade dryga minuten efter genom Tor Ehnrot. Svängdörrar var det i den första akten för Borås kunde efter 10 minuters spel ge hemmalaget ledningen igen. 
 
Sex minuter senare replikerade Tingsryd ännu gång genom Erik Malmkvist i powerplay. Sista ordet fick ändå Borås i den här första svängiga period och gick in med en 3-2 ledning i paus. 
 
Efter en mållös andra period så avgjorde Borås matchen med att göra 4-2 åtta minuter in i sista perioden. Det blev matchens sista mål och det grönvita laget gick poänglösa från denna tillställning. 
 
Härnäst väntar Linköping på söndag hemma i Nelson Garden Arena - nedsläpp 13.00