It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

KRÖNIKA: Nu lugnar vi ner oss... - del 2

 
Som ni säkert vet så kritiserade jag lite väl mycket mot att inte det bara var Ljusterängs fel till att det blev som det blev. 
 
Och det var klart man rycktes med i stridens hetta när det inte har gått riktigt som man tänkt sig. Men fick trots allt mig en tankeställare om att vi är ett lag som har knappa resurser, att kräva folk ska avgå till höger och vänster - det är för mig storstadsvansinne. 
 
Vi är Tingsryds AIF och spelar i näst högsta ligan i Sverige. Med tanke på hur liten ort Tingsryd är - så borde det vara omöjligt, men vi är grönvita krigare allihopa och vill föreningen och klubbens bästa.  
 
Jag berömde valet av tränare (Ljusteräng) - att han har spelat och coachat ihop lag med små medel tidigare och tyckte att detta kan bli riktigt bra. Sen med tanke vilka spelare som kommit in så såg det spännande ut. 
 
Nu gick det inte som det var tänkt i inledningen för Ljusteräng och hans mannar. Skador har radats upp vilket är otroligt olyckligt - för tänk om vi inte fått dom där skadorna så kanske det sett helt annorlunda.  
 
Och det är trots allt Bergstrand som även plockat fram J20s tränare Richard Melkersson som inlett bra med laget där i J20 Elit Södra. Det ska bli otroligt intressant att se när nu Melkersson lyfts fram som coach tillsammans med Pilut.
 
Med tanke på juniorer och så - så är det såklart att man få ha i åtanke att det är en stor skillnad på J20 Elit Södra och HockeyAllsvenskan, det gäller att hitta rätt balans och se vilka som kan ta det där steget. Nu har Bergstrand plockat fram Gunnarsson som är Tingsrydprodukt - och vilket steg Elias har tagit och visat att han blir att räkna med på backsidan.
 
Det är bra att man agerar också när man tycker det inte se bra ut på vissa positioner. Nu har man fått in Björn Karlsson och hemvändande Måns Hermansson av bara farten. 
 
Nu tycker jag att vi lugnar ner oss, blickar framåt, ta oss i kragen allihopa och visa vilka krigare vi är och ge klubben vi älskar den support som den förtjänar!