It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

J20: Seger i premiären - nollade Vita Hästen

 
J20 hade ikväll sin seriepremiär borta mot Vita Hästen. Och vilken kanonstart man fick på den här säsongen - man besegrade Norrköpingslaget med hela 5-0. 
 
Elias Malmkvist startade med målskyttet för dom grönvita efter 13 minuter spelat av den första perioden. Och andra perioden var bara minuten gammal innan Elliot Karlsson satte 2-0. Det dröjde fram till efter halva matchen innan 3-0 kom av Malmkvist - sen satte David Nilsson spiken i kistan mer eller mindre med att göra 4-0. 
 
Emil Bredvig avslutade målskyttet för aftonen med bara fyra-fem minuter kvar av matchen och tre sköna poäng hem till dom småländska skogarna. 
 
Didrik Jansson stod i mål denna kväll och motade alla 32 skotten han fick mot sig. 
 
Nästa match för J20: Borås (h) - lördag 22:e september, nedsläpp 14.00