It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - UPDATE: Detta har hänt i lagbygget

 
Sen några veckor tillbaka började herr Bogren som sportchef/tränare och har värvat en målvakt vid namn Arvid Söderblom. Därefter har man hittat en assisterande sportchef som ska avlasta Magnus så att han inte få allt själv i knät.
 
Det är nämligen målvaktstränaren i Tingsryd, Mikael Sandberg som kommer att ha den rollen. Sen står det klart också att ass. tränaren Richard Melkersson går tillbaka som J20-tränare till kommande säsong.
 
Assisterande tränar-posten är alltså fortfarande öppen och inget är klart än. Tallberg har signat för HA-konkurrenten AIK, Lindroth har stuckit till SHL-laget Linköping och innan dess så försvann Öhrn till annan konkurrent till Tingsryd - nämligen Västerås. 
 
Sen står det även klart att Romfors inte kommer var kvar i föreningen, några som är och rycker i han är Kronobergslaget Troja/Ljungby. Enligt minhockey.se idag så är det klart att fyra spelare får lämna klubben - det är backen Joonas Valkonen, anfallspjäserna Max Novak, Martin Reway & Joakim Axman
#1 - - Mats Jönsson:

Det är tunga pjäser som lämnar TAIF! Det krävs noggrann scouting att ersätta dessa med en begränsad budget! Vi får hoppas på turen o skickligheten hos våra ledare!