It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season - UPDATE: Två trotjänare förlänger - två får lämna

 
I förra veckan så stod det klart att Larry Pilut kommer fortsätta som assisterande tränare för A-laget samt hamna i en ny roll som sportchef för junior- och ungdomsorganisationen. Han har förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år. 
 
En trotjänare vid namn Oscar Holst har valt att förlänga med klubben som han nu vart delaktig i sen säsongen 2013-2014. Kontraktet sträcker sig över kommande säsong. 
 
Två andra trotjänare som har Tingsryd som sin moderklubb kommer inte finnas kvar. Man har nämligen bestämt sig från sportgruppens sida att inte förlänga med backarna Adam Åkesson och Måns Hermansson. Jag tackar Adam och Måns för deras insatser för föreningen under dessa år samt önska dom all lycka till i sin fortsatta karriär.