It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

#Norgeaway - dag 1, morgon: Om någon timme bär det av...

 
...och som man har längtat. Norge. Fredrikstad. 17:e maj. Guleböj osv. 
 
Nej, men det är bara dryga timmen bort innan man rullar mot Norge. Tingsryd ska spela två träningsmatcher under helgen samtidigt som man ska komma närmare varandra som lag. Men det känns som att dom redan har gjort det - för så som det har sett under matcherna under försäsongen är det inte mycket att klaga på.
 
Tre matcher. Tre segrar. Två gånger mot Kristianstad och en gång mot Karlskrona. Nu väntar Sparta Sarpsborg eller Sparta Warriors som dom kallar sig ikväll och därefter väntar Stjernen på lördagen.
 
Det enda jag vet när det gäller skadan på Jonsson så blir han borta 5-6 veckor med gips. Därefter väntar rehab och så vidare - så förhoppningsvis är han i spel innan jul.
 
Ska bara berätta att det kanske kommer en eller annan rapport från Norge under helgen. Om det blir efter kvällens match eller efter båda matcherna spelats återstår att se. 
 
Nu ska jag verkligen ta och packa ihop det sista - vi hörs!