It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Tingsrydjunioren gjorde mål i segern mot Kristianstad - Jonsson utgick skadad

 
Ikväll var jag inte på plats i Kristianstad ishall för att bevittna andra träningsmatchen mellan KIK och Tingsryd. 
 
Kan bara ge er att Tingsryd gick segrande ur denna strid också (vann i cupfinalen med 5-3) - denna gång vann man med uddamålet där en Tingsrydjunior som plockats upp från J20 som klev fram. Oliver Nilsson är namnet på den TAIF-fostrade forwarden som satte kvitteringen till 1-1. 
 
Anton Blomberg, Felix Olsson vilade samt att Hampus Melén var sjuk så fick Oliver åka med ner till Kristianstad för att ha tillräckligt med forwards.
 
Matchen slutade 3-2 till TAIF där övriga mål gjordes av Jacob Heljemo och Rasmus Bengtsson.
 
Däremot hände något väldigt tråkigt - nyförvärvet och centern Joseph Jonsson utgick skadad efter att ha fått en smäll i första perioden, rapporterna säger att han bröt armen som fördes direkt till sjukhus efter smällen.
 
Vi håller alla tummar att det inte är någon allvarlig skada för Joseph. Härnäst väntar läger i Norge som nästa anhalt för Tingsryd som är nästa helg (30-31 augusti).