It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Så här inleder juniorlagen sina serier

 
Tingsryds juniorlag gjorde en okej säsong ifjol - men nu är det dags för sätta klorna i isen för kommande säsong. 
 
Spelschemat för både J18 och J20 är klara och det är härliga bataljer man inleder sina två första matcher. J18 börjar med att spela på bortaplan mot Linköping i sin seriepremiär (söndag 15 september) - för att därefter möta rivalen Karlskrona i hemmapremiären (torsdag 19 september).
 
J20 kommer möta en av dom tuffare motstånden i sin seriepremiär och det är Halmstad - även detta är på bortaplan (lördag 21 september). Sen väntar även för J20 ett rivalmöte då Kronobergslaget Troja/Ljungby kommer på besök till NGA (lördag 28 september). 
 
För att se hela spelschemat - klicka på länkarna nedan: