It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Två viktiga pjäser förlänger med Tingsryd

 
Då har det börjat rulla in några spelare in i truppen för säsongen 19/20. 
 
Magnus Bogren har fixat förlängning på två spelare som var viktiga pjäser under fjolåret. Backen Rasmus Bengtsson som känner Bogren sen tidigare efter sin tid i Rögle - han har nu valt att krita på för ett nytt år i den grönvita dressen. 
 
Nästa som valt att stanna i byn är forwarden Joachim Nermark som gjorde det viktiga målet i förlängningen den 8 mars i Oskarshamn - vilket gjorde att Tingsryd spela allsvenskt även säsongen som kommer. Två enligt mig viktiga pjäser som har mycket rutin på den här nivån, vilket kommer betyda otroligt mycket i den här truppen som Tingsryd ställer på isen.