It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Väsbykillen förlänger med Tingsryd

 
 
Då jag inte ens hunnit skriva ner vilka i laget jag vill se i truppen säsong 19/20 - så har Tingsryd redan förlängt med en spelare. 
 
Sen tidigare finns backen Robin Olsson, forwardstrion Hampus Melén, Filip Owesson & Gustav Olhaver på kontrakt nästa säsong också. Nu kan man lägga till en back i laguppställningen - den Väsbyfostrade Rasmus Sörgardt väljer att förlänga med Kronobergsklubben.
 
Detta meddelar föreningen på sin officiella Facebook-sida:

 
En spelare som jag själv såg i Tingsryd-tröjan även till kommande säsong - han kom in och gjorde det otroligt bra. Ska bli väldigt intressant och se utvecklingen på denna 24-årige spelskickliga back.