It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Forwarden tillbaka i grönvitt och het turnering väntar i Tingsryd

 
Ännu ett nyförvärv har signats upp som kom in för några dagar sen. Det är en spelare som de senaste säsongerna spelat för ärkerivalen Karlskrona. 
 
Med SHL-rutin i både HV71 och Blekingeklubben så är nu Joseph Jonsson tillbaka i den grönvita dressen. Forwarden var här i Tingsryds J18 under säsongen 13-14 innan han drog vidare till HV71s juniororganisation. 
 
Efter ett par säsonger där tog Karlskrona upp han - men KHK valde inte att förlänga med han efter den här säsongen och den 21-årige centern är nu i dom småländska skogarna igen. Otroligt spännande och talangfull spelare som kan få bra utveckling här som visade under sin säsong i J18 att potentialen finns.
 
---
 
En annan sprakande nyhet är att det kommer spelas en het försäsongsturnering i NGA. Helgen 16-17:e augusti får ni boka in i kalendern då Karlskrona, Kristianstad och Troja kommer vara med i den här känsloladdade turneringen. 
 
Otroligt kul från klubbens sida att man får till det här under försäsongen och med lag som har rivalitet mellan sig.