It's All About TAIF

Bloggen med en blandning av nyheter om TAIF och personliga reflektioner. Jag heter Kim Henningsson och skriver om laget samt föreningen som ligger mig varmast om hjärtat, nämligen Tingsryds AIF. Den här TAIF-bloggen startades 25 oktober 2007, då hette den Kim's sporthörna. Men nu för några år sen så bytte jag namn till It's All About TAIF, för det handlade mest om TAIF. Det skrivs inte bara om Tingsryds resa i HockeyAllsvenskan utan även om J18 och J20 som får strålkastarljustet på sig i den här bloggen. Vill ni nå mig - maila till: itsallabouttaif@hotmail.com

Silly Season: Två forwards in - toppcentern lämnar

 
Det smäller till rejält nu i TAIF-truppen. Två nya forwards förstärker den grönvita klubben. 
 
Den snart 20-årige Jakob Heljemo med Vimmerby som moderklubb har dom senaste säsongerna spelat i Växjös juniororganisation. Förutom några inhopp i SHL så stod han för 43 poäng (19+24) på 45 matcher i J20 SuperElit. 
 
Nästa förstärkning in i truppen hade en poängstark säsong i HockeyEttan-klubben Tranås ifjol och han heter Anton Blomberg. Han spottade in 40 poäng (19+21) på 36 matcher som har en SHL-säsong med Linköping på sitt CV för ett antal år sen. 
 
I övrigt så har han spelat i HockeyAllsvenskan med Vita Hästen och därefter har det vart spel i HockeyEttan med Skövde och då Tranås ifjol. 
 
----
 
Sen är det klart att toppcentern Daniel Ljunggren inte kommer att fortsätta i klubben, detta uppger HockeyNews. Lite trist att han väljer att lämna efter sån stark poängsäsong och en spelare som jag gärna sett kvar som förstecenter. 
 
Blir mycket intressant vad sportchefsduon Bogren/Sandberg har för ess i rockärmen. Riktiga tunga tapp har förstärkts med unga hungriga och poängstarka spelare. Absolut, inget emot dom - jag hoppas verkligen att dom här värvningarna slår väl ut. 
 
Men nu känner jag att det behövs in ett riktigt tungt nyförvärv.